Kaikki mitä tarvitset asuntosijoittamiseen ja vuokraamiseen.

OVV Asuntopalvelut
– Osaava Valtakunnallinen Vuokravälittäjä

Yksityinen OVV on ainoa valtakunnallinen vuokra-asuntojen välitysketju Suomessa. OVV aloitti toimintansa Turussa 1994 ja toimii nyt franchising-periaatteella 11 opiskelijapaikkakunnalla (Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, OuluPori, Rauma, Tampere, Turku, Hyvinkää).

OVV välittää yksityisten henkilöiden, yritysten, asunto-osakeyhtiöitten, yhdistysten tms. omistamiin asuntoihin vuokralaisia. Tampereella, Lahdessa, pääkaupunkiseudulla, Kuopiossa ja Joensuussa on tarjolla myös sijoitusasuntojen myyntivälitystä. Turvallisena ja nopeana yhteistyökumppanina OVV löytää yhdessä jokaisen asiakkaan kanssa oikean ratkaisun, hyvän vuokralaisen tai mukavan asunnon.

Haluamme palvella asiakasta henkilökohtaisesti, tasavertaisesti ja kokonaisvaltaisesti. Valtakunnallisten yhteistyökumppanien kanssa OVV pystyy tarjoamaan asiakkailleen ainutlaatuisia etuja. Näin ollen monipuolista vuokravälityksen palvelupakettiamme täydentää mm. Fortum.

Uskomme, että asiakkaiden luottamus saavutetaan rehellisellä ja avoimella toiminnalla. Siksi OVV kehittää toimintaansa ja asiakkaille tarjottavaa palvelua jatkuvasti. Alusta lähtien ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu ovat olleet toiminnan tärkeimpiä kulmakiviä. Jatkuva koulutus takaa jokaisen OVV ihmisen ammattitaidon ja kehittymisen omassa työssään. Jokaisessa kaupungissa asiakasta palvelevat asiantuntijat, jotka tuntevat oman alueensa paikalliset erityspiirteet. Apuna käytämme uusimpia tietojärjestelmiä ja toimivaa, monipuolista ovv.com -palvelua.

 1. Asuntosijoittajan kannattaa nyt panostaa laatuun ja hajautukseen

  Lue lisää

 2. Vuokrakas.com - sijoitusasunnon myyjien ja ostajien kohtauspaikka

  Lue lisää

 3. Kimppa-asunnon vuokrasopimusmallit

  Lue lisää

 4. Aika sijoittaa lähiöihin? Pienten uusien asuntojen tuotot eriävät pääkaupunkiseudulla

  Lue lisää

 5. Neljä lääkettä vuokrakipuilun hoitoon

  Lue lisää

OVV Asuntopalvelut Helsingissä

OVV Asuntopalvelut Helsingin toimisto palvelee pääkaupunkiseudun vuokra-asuntojen vuokrauksessa. Teemme työtämme tehokkaasti ja ammattitaitoisesti löytääksemme luotettavia vuokralaisia – opiskelijoista työssäkäyviin ja eläkeläisiin, vuokranantajan toiveiden mukaan. Vuokranantajalle palvelumme on helppoa, tehokasta ja henkilökohtaista – toimistomme auttaa kaikissa vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä koko vuokrasuhteen ajan.

Vuokravälityspalvelun lisäksi asunnon vuokrauksen voi jättää hoitoomme kokonaisvaltaisesti OVV Kokonaispalvelulla. Tällöin hoidamme asuntoa kuin omaamme, takaamme vuokran ja teemme muuttotarkistukset ym. vuokraukseen liittyvät asiat kokonaisvaltaisesti.

Huoneistojen myynnin pääkaupunkiseudulla hoitaa OVV Asuntopalvelut Hyvinkään toimisto.

Ota yhteyttä toimistoomme!

Mannerheimintie 168B, 00300 Helsinki
helsinki@ovv.com
050 382 6644

Toimistolla käynnistä kannattaa sopia etukäteen. Voit sopia tapaamisajan 050 382 6644 tai helsinki@ovv.com

OVV Asuntopalvelut Oulussa

OVV:n Oulun toimistossa välitämme yksityisessä omistuksessa olevia vuokra-asuntoja sekä liiketiloja Oulun alueella ja lähikunnissa.

OVV Vuokravälitys yhdistää ammattitaidolla vuokralaiset ja vuokra-asunnot. Vuokranantajan on mahdollista tehdä asuntovuokraamisesta vieläkin helpompaa ja vaivattomampaa OVV Kokonaispalvelun avulla, jolloin me hoidamme asuntovuokrauksen kaikki vaiheet alusta loppuun vuokranantajan toiveiden mukaisesti. Kauttamme on mahdollista ottaa myös pelkästään OVV Vuokravalvonta, jolloin OVV huolehtii vuokranseurannasta.

Ota yhteyttä toimistoomme!

Kansankatu 47, 90100 Oulu
oulu@ovv.com
040 591 8677

Toimisto on avoinna ma-pe klo 9-15 sekä sopimuksen mukaan

OVV Asuntopalvelut Jyväskylässä

Välitämme vuokra-asunnot Jyväskylästä ja lähialueelta niin opiskelijoille kuin työssäkäyvillekin, eläkeläisiä ja yritysten asuntotarpeita unohtamatta. Olemme toimineet Jyväskylässä jo vuodesta 1998.

Vuokranantajalle palvelumme on helppoa, tehokasta ja henkilökohtaista – toimistomme auttaa kaikissa vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä koko vuokrasuhteen ajan.

Vuokravälityspalvelun lisäksi asunnon vuokrauksen voi jättää hoitoomme kokonaisvaltaisesti OVV Kokonaispalvelulla. Tällöin hoidamme asuntoa kuin omaamme, takaamme vuokran ja teemme muuttotarkistukset ym.

Asunnon hakijana voit jättää meille maksuttoman Hakuvahdin, minkä jälkeen saat asuntotarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Tervetuloa toimistollemme!

Yliopistonkatu 6, 40100 Jyväskylä
jkl@ovv.com
014 458 1005

Toimisto avoinna ma-to klo 10-17 ja pe klo 10-16

OVV Asuntopalvelut Porissa

Välitämme vapaita vuokra-asuntoja Porista ja lähialueelta niin opiskelijoille kuin työssäkäyvillekin, eläkeläisiä ja yritysten asuntotarpeita (työsuhdeasunnot) unohtamatta. Vuokraamme kalustettuja asuntoja yrityksille, sekä vakuutusyhtiöiden vahinkoasiakkaille esimerkiksi vesivahingon tai tulipalon sattuessa. Hallitsemme myös toimitilavälityksen. Vuokraamme yritykselle toimitilat pienistä varastotiloista aina isoihin toimitilakokonaisuuksiin. Vuonna 2014 referensseihin lukeutui mm. Poriin valmistuneen Kauppakeskus Puuvillan liiketilavuokrausta, sekä Porin ydinkeskustassa sijaitsevan Pankkitalon toimitilojen vuokrausta Maistraatin poismuuton johdosta.

Tervetuloa toimistollemme!

Valtakatu 5, 28100 Pori
pori@ovv.com
02 633 0647

Toimisto on avoinna ma-pe klo 10-17 ja pe klo 10-16

OVV Asuntopalvelut Turussa

Välitämme vapaat vuokra-asunnot Turussa ja lähialueilla. Olemme toimineet Turussa vuodesta 1994 välittäen yksityisomistuksessa olevia asuntoja sekä opiskelijoille että työssäkäyville, yksin asuvista perheisiin sekä yrityksille unohtamatta eläkeläisiä. Palvelumme sisältää tutustumisen kohteeseen, oikean vuokratason määrittelemisen, kokemusperäisen tiedon alueen markkinatilanteesta sekä kohteen näkyvyyden ovv.com ja vuokraovi.com -sivustoilla.

Ota yhteyttä toimistoomme!

Käsityöläiskatu 18, 20100 Turku
turku@ovv.com
040 840 1390

Toimisto avoinna sopimuksen mukaan. Soita ja sovi tapaamisaika: 040 840 1390

OVV Asuntopalvelut Hyvinkäällä

Välitämme vapaat vuokra-asunnot Hyvinkäältä ja lähiseudulta. Hyvinkään toimisto avattiin vuonna 2014. Aloitimme Donnerinkatu 3:ssa ja siirryimme kesällä 2014 Donnerinkatu 5:een. Välitämme vuokra-asuntoja ja toimitiloja Hyvinkäällä ja Hyvinkään naapurikunnissa Järvenpäästä Hämeenlinnaan saakka. Palveluihimme kuuluu myös asunto-osakkeiden sekä omakotitalojen myynti.

Asunnon hakijana voit jättää meille maksuttoman Hakuvahdin, minkä jälkeen saat asuntotarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Ota yhteyttä toimistoomme!

Donnerinkatu 5, 2.krs, 05800 Hyvinkää
hyvinkaa@ovv.com
040 7013 005

Toimisto on avoinna ma-pe klo 10-16

OVV Asuntopalvelut Kuopiossa

OVV aloitti Kuopiossa helmikuussa 1999 nykyisen yrittäjän Pirjo Timosen (ent. Reinikainen) toimesta. Vuosien varrella toiminta on kasvanut moninkertaisesti ja asiakaskunta lisääntynyt niin, että tänä päivänä vuokrasopimuksia tehdään Kuopion OVV:ssa reilut 600 vuodessa. Kiireisin aika on tietenkin loppukesällä ja vuoden vaihteessa, mutta hiljaista aikaa ei enää juuri ole.

Kuopion OVV välittää yksityisessä omistuksessa olevia vuokra-asuntoja erityisesti Kuopion alueella ja Siilinjärvellä. Lisäksi OVV antaa tarvittaessa vuokra-arvioita, neuvoja sijoitusasunnon hankintaan ja hallintaan, rahanarvoisia vinkkejä remontointiin sekä apua ja neuvoja moniin vuokrasuhteen ongelmiin. Syksystä 2012 alkaen OVV Kuopio on myös tarjonnut sijoituskohteiksi soveltuvien asuntojen myyntipalvelua.

Sopimuksen mukaisesti OVV hoitaa myös vuokravalvontaa ja vuokrasuhteen kokonaispalvelua silloin, kun vuokranantaja haluaa mahdollisimman huolettoman ja helpon vuokrasuhteen. OVV haluaa tarjota erityisesti opiskelijoille ja nuorille aikuisille asuntoja edullisella välityspalkkiolla.

Ota yhteyttä toimistoomme!

Puijonkatu 16, 70110 Kuopio
kuopio@ovv.com
017-363 5566

Toimistomme on avoinna ma-pe klo 9-16

OVV Asuntopalvelut Lahdessa

Välitämme vuokra-asuntoja Lahdessa ja lähikunnissa. Asunto-osakkeen omistajille tarjoamme myös myyntivälityspalvelun edullisella välityspalkkiolla.

Vuosien kokemus ja tuhannet välitetyt asunnot antavat työssä tarvittavan tuntemuksen Lahden talousalueen sijoitusasuntomarkkinoihin. Lisätietoja saat parhaiten ottamalla suoraan yhteyttä Lahden toimipisteeseen.

Tervetuloa toimistollemme!

Vapaudenkatu 2, 15110 Lahti
lahti@ovv.com
03-782 7001

Toimisto on avoinna ma-to klo 10-17 ja pe klo 10-16

OVV Asuntopalvelut Joensuussa

Joensuun OVV välittää yksityisessä omistuksessa olevia vuokra-asuntoja Joensuussa sekä lähialueilla opiskelijoille ja työssäkäyville asunnonhakijoille. Toimintaamme on sisältynyt useiden vuosien ajan myös sijoitusasuntojen myyntipalvelu. Olemme alueella pitkään toiminut välittäjä ja tavoitteenamme on tarjota luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua vuokra-asunon tai vuokralaisen etsimisessä sekä sopivan sijoituskohteen myynnissä tai hankinnassa. Tunnemme hyvin alueen vuokra-asuntomarkkinat ja autamme Teitä mielellämme uuden vuokra-asunnon tai vuokralaisen etsinnässä. Ammattivälittäjä auttaa tekemään oikeat ratkaisut ja osaa minimoida vuokraukseen liittyvät riskit!

Tervetuloa asioimaan toimistollemme!

Joensuun toimistossamme Sinua palvelevat Satu Lukin (LKV, KiAT, yrittäjä), Veera Leppä (LVV), Sanna Härkönen (LKV, KiAT, LVV), Martti Kortelainen (LVV) ja Saara Holopainen.

Toimistomme on avoinna:
Ma-To klo 9-17
Pe klo 9-16

Osoite: Kirkkokatu 25 A, 80100 Joensuu
Puh.: 050 531 0758044 538 0759050 433 1360
Email: joensuu@ovv.com

OVV Asuntopalvelut Tampereella

OVV Asuntopalvelut Tampere on välittänyt asuntoja jo vuodesta 1997. Toimistomme sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa osoitteessa Hallituskatu 15. Välitämme yksityisomistuksessa olevia vuokra-asuntoja Tampereen lisäksi lähikunnista sekä opiskelijoille että työssäkäyville, yksin asuvista perheisiin sekä yrityksiin unohtamatta eläkeläisiä. Lisäksi palveluihimme kuuluu asunto-osakkeiden myynti sekä toimitilojen välitys.

Tervetuloa asioimaan toimistollemme!

OVV Asuntopalvelut Tampere on avoinna arkisin ma-pe klo 10-16

Osoite: Hallituskatu 15, 33200 Tampere
Puh.: 03-22 33 188
Sähköposti: tampere@ovv.com

Vuokrakas.com blogi:

 1. Asuntosijoittajan kannattaa nyt panostaa laatuun ja hajautukseen

  Useiden vuosien ajan sijoittajilla on ollut kissanpäivät. Varsinkin asunto- ja pörssisijoittajat ovat voineet nauttia markkinoilla suotuisasta sijoitusympäristöstä. Sijoituskohteesta riippumatta arvot...

  Lue lisää

 2. 5 haastetta, joita ulkomaille muuttaja kohtaa

  Moni suomalainen haaveilee muutosta ulkomaille, ja lähes jokainen ulkomaille muuttaja kokee haasteita ja jonkinasteisen kulttuurishokin jossain vaiheessa uudessa kotimaassaan. Haasteisiin varautuminen ennen muuttoa saattaa helpottaa etenkin ensikertalaisen kulttuurishokkia.

  Lue lisää

 3. Kuinka helpottaa sopeutumista uuteen kaupunkiin?

  Muuttaminen on aina iso juttu, etenkin silloin kun muutto suuntautuu uuteen kaupunkiin kotimaassa tai ulkomailla. Oli muuton syy mikä tahansa, on ensiarvoisen tärkeää että sopeutumisprosessi alkaa jo ensihetkistä alkaen.

  Lue lisää

Katso kaikki artikkelit