Kaikki mitä tarvitset asuntosijoittamiseen ja vuokraamiseen.

Vuokrakas.com - sijoitusasunnon myyjien ja...

 1. Asuntosijoittajan kannattaa nyt panostaa laatuun ja hajautukseen

  Lue lisää

 2. Vuokrakas.com - sijoitusasunnon myyjien ja ostajien kohtauspaikka

  Lue lisää

 3. Kimppa-asunnon vuokrasopimusmallit

  Lue lisää

 4. Aika sijoittaa lähiöihin? Pienten uusien asuntojen tuotot eriävät pääkaupunkiseudulla

  Lue lisää

 5. Neljä lääkettä vuokrakipuilun hoitoon

  Lue lisää

Vuokrakas.com - sijoitusasunnon myyjien ja ostajien kohtauspaikka

Vuokrakas on digitaalista asuntokauppaa ilman välikäsiä.  Palvelu toimii kohtauspaikkana sijoitusasuntoa etsiville ja myyjille. Vuokrakas on työkalu ilman välittäjää toimivalle asiakkaalle. Sivustolla asuntoja tarjoavat niin pienet kuin isotkin toimijat, ja sinne voi jättää ilmaiseksi asuntohaun, jolloin järjestelmä lähettää tiedon uudesta hakuun sopivasta kohteesta.

Asunnon Myyjän ja Ostajan on mahdollista käyttää hyväkseen Vuokrakas -palvelun koko rekisteröitynyttä asiakaskuntaa, jolloin tieto tavoittaa yli 8.000 potentiaalista asuntosijoittajaa. Myöhemmin palvelu laajenee koskemaan myös digitaalista asuntojen vuokrausta.

Vuokrakas toimii valtakunnallisesti. Digitaalisen palvelun lisäksi OVV Asuntopalveluiden toimipisteet tarjoavat henkilökohtaisia palveluitaan onnistuneeseen asuntosijoittamiseen.

Vuokrakas.com -sivustolta löytyy myös runsaasti tietoa ja vinkkejä vuokra-asumiseen ja asuntosijoittamiseen. Vuokrakas on valtakunnallisen OVV Asuntopalvelut -ketjun ylläpitämä sivusto.

Vuokrakas.com blogi:

 1. Asuntosijoittajan kannattaa nyt panostaa laatuun ja hajautukseen

  Useiden vuosien ajan sijoittajilla on ollut kissanpäivät. Varsinkin asunto- ja pörssisijoittajat ovat voineet nauttia markkinoilla suotuisasta sijoitusympäristöstä. Sijoituskohteesta riippumatta arvot...

  Lue lisää

 2. 5 haastetta, joita ulkomaille muuttaja kohtaa

  Moni suomalainen haaveilee muutosta ulkomaille, ja lähes jokainen ulkomaille muuttaja kokee haasteita ja jonkinasteisen kulttuurishokin jossain vaiheessa uudessa kotimaassaan. Haasteisiin varautuminen ennen muuttoa saattaa helpottaa etenkin ensikertalaisen kulttuurishokkia.

  Lue lisää

 3. Kuinka helpottaa sopeutumista uuteen kaupunkiin?

  Muuttaminen on aina iso juttu, etenkin silloin kun muutto suuntautuu uuteen kaupunkiin kotimaassa tai ulkomailla. Oli muuton syy mikä tahansa, on ensiarvoisen tärkeää että sopeutumisprosessi alkaa jo ensihetkistä alkaen.

  Lue lisää

Katso kaikki artikkelit