Kaikki mitä tarvitset asuntosijoittamiseen ja vuokraamiseen.

Uskollinen vuokralainen palkitaan yhä useammin

 1. Asuntosijoittajan kannattaa nyt panostaa laatuun ja hajautukseen

  Lue lisää

 2. Vuokrakas.com - sijoitusasunnon myyjien ja ostajien kohtauspaikka

  Lue lisää

 3. Kimppa-asunnon vuokrasopimusmallit

  Lue lisää

 4. Aika sijoittaa lähiöihin? Pienten uusien asuntojen tuotot eriävät pääkaupunkiseudulla

  Lue lisää

 5. Neljä lääkettä vuokrakipuilun hoitoon

  Lue lisää

Uskollinen vuokralainen palkitaan yhä useammin

Vuokranantaja yleensä toivoo, että vuokralainen viihtyisi asunnossa mahdollisimman pitkään. Oletko vuokranantajana koskaan pysähtynyt miettimään, voisitko sinä tehdä jotain, joka palkitsisi uskollisen ja hyvin käyttäytyneen vuokralaisen?

Pienelläkin vaivalla voi saada vuokralaisen viihtymään asunnossa pidempään. Lahden kaupunki palkitsee pitkäaikaisia vuokralaisiaan hankkimalla asuntoon uuden kodinkoneen tai vaikka siivouksen. Yksityisen vuokranantajan palkitsemiskeino voi olla myös vuokrankorotuksesta pidättäytyminen, pieni joululahja tai leffaliput vuokrasuhteen kaksivuotispäivän kunniaksi. Olisiko sinulla aihetta palkita vuokralaisesi?

Lue Savon Sanomien juttu aiheesta tästä.

Vuokrakas.com blogi:

 1. Asuntosijoittajan kannattaa nyt panostaa laatuun ja hajautukseen

  Useiden vuosien ajan sijoittajilla on ollut kissanpäivät. Varsinkin asunto- ja pörssisijoittajat ovat voineet nauttia markkinoilla suotuisasta sijoitusympäristöstä. Sijoituskohteesta riippumatta arvot...

  Lue lisää

 2. 5 haastetta, joita ulkomaille muuttaja kohtaa

  Moni suomalainen haaveilee muutosta ulkomaille, ja lähes jokainen ulkomaille muuttaja kokee haasteita ja jonkinasteisen kulttuurishokin jossain vaiheessa uudessa kotimaassaan. Haasteisiin varautuminen ennen muuttoa saattaa helpottaa etenkin ensikertalaisen kulttuurishokkia.

  Lue lisää

 3. Kuinka helpottaa sopeutumista uuteen kaupunkiin?

  Muuttaminen on aina iso juttu, etenkin silloin kun muutto suuntautuu uuteen kaupunkiin kotimaassa tai ulkomailla. Oli muuton syy mikä tahansa, on ensiarvoisen tärkeää että sopeutumisprosessi alkaa jo ensihetkistä alkaen.

  Lue lisää

Katso kaikki artikkelit