Kaikki mitä tarvitset asuntosijoittamiseen ja vuokraamiseen.

Miten ratkaistaan taistelu parkkipaikoista?

 1. Asuntosijoittajan kannattaa nyt panostaa laatuun ja hajautukseen

  Lue lisää

 2. Vuokrakas.com - sijoitusasunnon myyjien ja ostajien kohtauspaikka

  Lue lisää

 3. Kimppa-asunnon vuokrasopimusmallit

  Lue lisää

 4. Aika sijoittaa lähiöihin? Pienten uusien asuntojen tuotot eriävät pääkaupunkiseudulla

  Lue lisää

 5. Neljä lääkettä vuokrakipuilun hoitoon

  Lue lisää

Miten ratkaistaan taistelu parkkipaikoista?

Monissa taloyhtiössä on autopaikan tarvitsevia enemmän kuin paikkoja. Näin kylminä aikoina ongelma vielä korostuu, kun auton moottoria pitäisi pystyä lämmittämään ennen liikkeelle lähtöä. Onko oikein, että toisilla on kaksikin paikkaa, mutta toisilla ei yhtään? Muutaman vuoden takainen uudistettu Asunto-osakeyhtiölaissa autopaikkojen jaosta tehtiin tasapuolisempaa. Asukkaan vaihtuessa – oli hän osakas tai vuokralainen – autopaikka palautuu taloyhtiölle uudelleen jaettavaksi. Autopaikka pysyy huoneistolla vain, mikäli autopaikka on ns. omistuspaikka tai taloyhtiössä ei ole jonoa.

Lue lisää Kotitalolehden artikkelista.

Vuokrakas.com blogi:

 1. Asuntosijoittajan kannattaa nyt panostaa laatuun ja hajautukseen

  Useiden vuosien ajan sijoittajilla on ollut kissanpäivät. Varsinkin asunto- ja pörssisijoittajat ovat voineet nauttia markkinoilla suotuisasta sijoitusympäristöstä. Sijoituskohteesta riippumatta arvot...

  Lue lisää

 2. 5 haastetta, joita ulkomaille muuttaja kohtaa

  Moni suomalainen haaveilee muutosta ulkomaille, ja lähes jokainen ulkomaille muuttaja kokee haasteita ja jonkinasteisen kulttuurishokin jossain vaiheessa uudessa kotimaassaan. Haasteisiin varautuminen ennen muuttoa saattaa helpottaa etenkin ensikertalaisen kulttuurishokkia.

  Lue lisää

 3. Kuinka helpottaa sopeutumista uuteen kaupunkiin?

  Muuttaminen on aina iso juttu, etenkin silloin kun muutto suuntautuu uuteen kaupunkiin kotimaassa tai ulkomailla. Oli muuton syy mikä tahansa, on ensiarvoisen tärkeää että sopeutumisprosessi alkaa jo ensihetkistä alkaen.

  Lue lisää

Katso kaikki artikkelit