Kaikki mitä tarvitset asuntosijoittamiseen ja vuokraamiseen.

Taloyhtiön yhtiökokous lähestyy – mitä...

 1. Asuntosijoittajan kannattaa nyt panostaa laatuun ja hajautukseen

  Lue lisää

 2. Vuokrakas.com - sijoitusasunnon myyjien ja ostajien kohtauspaikka

  Lue lisää

 3. Kimppa-asunnon vuokrasopimusmallit

  Lue lisää

 4. Aika sijoittaa lähiöihin? Pienten uusien asuntojen tuotot eriävät pääkaupunkiseudulla

  Lue lisää

 5. Neljä lääkettä vuokrakipuilun hoitoon

  Lue lisää

Taloyhtiön yhtiökokous lähestyy – mitä tulisi muistaa?

Näin kevään edetessä taloyhtiöiden yhtiökokoukset ovat taas ajankohtaisia. Taloyhtiöön valitaan uusi hallitus, päätetään remonteista ja myönnetään (jos myönnetään) vastuuvapaus edelliselle hallitukselle ja isännöitsijälle sekä tutustutaan talon viiden vuoden kunnossapitotarveselvitykseen. Kannattaa siis osallistua, olit sitten talon asukas tai sijoitusasunnon omistaja. Alla muutamia linkkejä aiheeseen.

Pihaparlamentin sivuilta artikkelista ”Ihana, ihmeellinen yhtiökokous” löytyy muistilista yhtiökokousta varten ja  ”Yhtiökokoukseen mars!” -artikkelissa esitellään lyhyesti yhtiökokouksen kulkua. Varsinkin jos olet ensimmäistä kertaa menossa taloyhtiösi yhtiökokoukseen kannattaa artikkelit lukea – hyvää muistin virkistystä toki muillekin!

Taloussanomista löytyy humoristinen artikkeli ”Älä päästä myyrää taloyhtiön hallitukseen” . Artikkelissa kerrotaan millaisia henkilöitä kannattaa tai ei todellakaan kannata valita taloyhtiön hallitukseen.

Vuokrakas.com blogi:

 1. Asuntosijoittajan kannattaa nyt panostaa laatuun ja hajautukseen

  Useiden vuosien ajan sijoittajilla on ollut kissanpäivät. Varsinkin asunto- ja pörssisijoittajat ovat voineet nauttia markkinoilla suotuisasta sijoitusympäristöstä. Sijoituskohteesta riippumatta arvot...

  Lue lisää

 2. 5 haastetta, joita ulkomaille muuttaja kohtaa

  Moni suomalainen haaveilee muutosta ulkomaille, ja lähes jokainen ulkomaille muuttaja kokee haasteita ja jonkinasteisen kulttuurishokin jossain vaiheessa uudessa kotimaassaan. Haasteisiin varautuminen ennen muuttoa saattaa helpottaa etenkin ensikertalaisen kulttuurishokkia.

  Lue lisää

 3. Kuinka helpottaa sopeutumista uuteen kaupunkiin?

  Muuttaminen on aina iso juttu, etenkin silloin kun muutto suuntautuu uuteen kaupunkiin kotimaassa tai ulkomailla. Oli muuton syy mikä tahansa, on ensiarvoisen tärkeää että sopeutumisprosessi alkaa jo ensihetkistä alkaen.

  Lue lisää

Katso kaikki artikkelit